Vol. 13 No. 1 (2006)
Segurança Alimentar e Nutricional
Segurança Alimentar e Nutricional
About
Sobre o Periódico
Submissions
Regimento
Editorial Team
Contact
Edições
Current
Arquivos
Sources
Indexadores
Dissiminators
Metrics indicators
Policies
Copyrights
Open Access
Archivng
Similarity and Plagium
Crossmark Retraction
Ethics
Privacy
Fees of Publication
Guia Avaliadores
Announcements
Artigos +Lidos
Outros periódicos
Buscar
Blog PPEC
Register
Login
Change the language. The current language is:
English
Português (Brasil)
Español (España)
Blog PPEC
Register
Login
Change the language. The current language is:
English
Português (Brasil)
Español (España)
Vol. 13 No. 1 (2006)
Published February 2, 2015
Evelyn B. Rodriguez, Maxima E. Flavier, Delia B. Rodriguez-Amaya, Jaime Amaya-Farfán
1-22
Phytochemicals and functional foods. Current situation and prospect for developing countries
https://doi.org/10.20396/san.v13i1.1841
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.20396/san.v13i1.1841
Cristiane Cardoso Pessoa, Marcelino de Souza, Ilaine Schuch
23-37
Agricultura urbana e segurança alimentar: estudo no município de Santa Maria – RS
https://doi.org/10.20396/san.v13i1.1842
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.20396/san.v13i1.1842
Cristina Akemi Momo, Marina Bueno do Carmo, Priscila Maria Fúncia Fernandez, Silvia Maria Voci, Betzabeth Slater, Marina Vieira da Silva
38-48
Avaliação da dieta habitual de escolares de Piracicaba: aplicação do Questionário de Freqüência Alimentar para Adolescentes (QFAA) reestruturado em estudo-piloto
https://doi.org/10.20396/san.v13i1.1843
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.20396/san.v13i1.1843
Renata Maria Padovani, Jaime Amaya-Farfán
49-63
Procurement of β-carotene, lycopene, lutein and zeaxanthin in households of Brazil’s urban areas
https://doi.org/10.20396/san.v13i1.1844
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.20396/san.v13i1.1844
Maria de Fátima Archanjo Sampaio, Anne Walleser Kepple, Ana Maria Segall-Corrêa, Julieta Teresa Aier de Oliveira, Giseli Panigassi, Lucia Kurdian Maranha, Letícia Marin-Leon, Sonia Maria Pessoa Pereira Bergamasco, Rafael Perez-Escamilla
64-77
(In) Segurança Alimentar: experiência de grupos focais com populações rurais do Estado de São Paulo
https://doi.org/10.20396/san.v13i1.1845
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.20396/san.v13i1.1845
Maria Cristina Faber Boog
78-84
Doação de alimentos como ação emergencial de combate à fome – subsídios aos COMSEAS
https://doi.org/10.20396/san.v13i1.1846
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.20396/san.v13i1.1846
Maria Angélica Schievano Danelon, Mariana Schievano Danelon, Marina Vieira da Silva
85-94
Serviços de alimentação destinados ao público escolar: análise da convivência do Programa de Alimentação Escolar e das cantinas
https://doi.org/10.20396/san.v13i1.1847
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.20396/san.v13i1.1847
×
Username
*
Required
Password
*
Required
Forgot your password?
Keep me logged in
Login
No account?
Register here